Haemme TYÖNJOHTAJAA Turkuun

Työnjohtajana vastaat korjausrakentamisen asiakkuuksissamme Turun toimipisteessä.
Otat haltuusi vahinkosaneerausprojektin toteutuksen purkutyöstä korjausrakentamiseen, organisoit purku- ja jälleenrakennustyöt ja pidät yhteyttä asiakkaisiin ja tekijöihin.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen. Olet hyvä organisoimaan ja viihdyt, kun työ on vaihtelevaa ja itsenäistä.

Etsimme nuorekkaaseen ja kasvavaan organisaatioomme ennen kaikkea sinua, jolla on positiivinen asenne ja halua kehittyä vahinkosaneerauksen todelliseksi moniosaajaksi.

Hakijalta toivomme alan koulutusta (esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri) sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä. Edellytämme ajokorttia, matkustusvalmiutta ja joustavuutta. Hyvät ATK-taidot, In4mo -ohjelman käyttö sekä urakkalaskentaosaaminen ja englannin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä työyhteisön vahvan tuen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Kuivaustekniikka Oy, toimitusjohtaja Carol Österberg, puh. 0400 870 942 tai aluepäällikkö Toni Bäcklund, puh. 040 779 9090

Lisätietoa yrityksestä saat kotisivuilta osoitteessa www.kuivaus.fi

Lähetä hakemus 26.8.2016 mennessä s-postiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suomen Kuivaustekniikka Oy, Apilakatu 10, 20740 TURKU

Lisätietoja: http://te-palvelut.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/9026981_fi.htm