Haemme nyt RAKENNUSINSINÖÖRIÄ pääkaupunkiseudulle

Vastaat korjausrakentamisen asiakkuuksissamme Helsingin toimipisteessä. 

Otat haltuusi vahinkosaneerausprojektin toteutuksen purkutyöstä korjausrakentamiseen, organisoit purku- ja jälleenrakennustyöt ja pidät yhteyttä asiakkaisiin ja tekijöihin.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen. Olet hyvä organisoimaan ja viihdyt, kun työ on vaihtelevaa ja itsenäistä. 

Etsimme ennen kaikkea nuorekkaaseen ja kasvavaan organisaatioomme sinua, jolla on positiivinen asenne ja halua kehittyä vahinkosaneerauksen todelliseksi moniosaajaksi. 

Hakijalta toivomme alan koulutusta (esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri) sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä. Edellytämme ajokorttia, matkustusvalmiutta ja joustavuutta. Hyvät ATK-taidot, In4mo -ohjelman käyttö sekä urakkalaskentaosaaminen ja englannin kielentaito katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä työyhteisön vahvan tuen. 

Kiinnostuitko? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Kuivaustekniikka Oy, toimitusjohtaja Arto Kunnola, 
puh. 045 126 4071

Lähetä hakemus 18.9.2015 mennessä s-postiin rekry(at)kuivaus.fi

Suomen Kuivaustekniikka Oy on vuonna 1993 perustettu yritys, joka tarjoaa yksityisten, yritysten ja kuntien kiinteistöjen rakennemateriaalien kosteusmittauksia, vesivahinkojen kartoituksia ja kuivauksia, rakenteiden kuivatuksia, hometutkimuksia ja hajunpoistoa sekä vahinkosaneerausta.